Coș
Autoclavă 40l
La comanda
Descriere
  • Volum: 40l
  • Temperatură max. 120°C
  • Presiunea de lucru: 4 bar
  • Presiune maximă: 5 bar
  • Înălțime (mm) - 620
  • Diametru Ø (mm) - 320
  • Diametrul capacului (mm) - 133
  • Dop filetat - DN½”
  • Dop filetat - DN½”
  • Autoclava din oțel inoxidabil AISI304 de calitate alimentară, cu o capacitate de 40 de litri, este proiectată pentru prepararea unei game largi de alimente și produse alimentare, inclusiv:
  • Conserve de legume și fructe: murături, roșii, compoturi și gemuri.
  • Conserve de carne: tocănițe de casă, cotlete, cotlete în suc propriu.
  • Conserve de pește: conserve de somon, sardine, ton.
  • Supe și ciorbe: gata de consum după încălzire.
  • Mâncăruri cu leguminoase: mazăre, fasole, linte din conservă.
  • Alimente fierte la abur: legume, carne, pește, fierte la abur sub presiune ridicată, păstrând maximum de nutrienți.
  • Autoclavele permit nu numai gătirea, ci și conservarea produselor pentru o perioadă lungă de timp, păstrându-le aroma, proprietățile nutritive și sterilitatea.
  • Avantajele unei autoclave din oțel inoxidabil de calitate alimentară includ:
  • Rezistența la coroziune.
  • Igiena.
  • Durabilitate și fiabilitate.
  • Rezistență termică.
  • Durată lungă de viață.
  • Siguranță în utilizare.
  • Aspect estetic. 

Autoclavă 40l

  • Cod produs:
  • Disponibilitate:
  • 000532034
  • La comanda
5 440,00 MDL (buc.)
Acest articol este disponibil doar la comandă. Contactați-ne pentru a discuta detalii.
Descriere
  • Volum: 40l
  • Temperatură max. 120°C
  • Presiunea de lucru: 4 bar
  • Presiune maximă: 5 bar
  • Înălțime (mm) - 620
  • Diametru Ø (mm) - 320
  • Diametrul capacului (mm) - 133
  • Dop filetat - DN½”
  • Dop filetat - DN½”
  • Autoclava din oțel inoxidabil AISI304 de calitate alimentară, cu o capacitate de 40 de litri, este proiectată pentru prepararea unei game largi de alimente și produse alimentare, inclusiv:
  • Conserve de legume și fructe: murături, roșii, compoturi și gemuri.
  • Conserve de carne: tocănițe de casă, cotlete, cotlete în suc propriu.
  • Conserve de pește: conserve de somon, sardine, ton.
  • Supe și ciorbe: gata de consum după încălzire.
  • Mâncăruri cu leguminoase: mazăre, fasole, linte din conservă.
  • Alimente fierte la abur: legume, carne, pește, fierte la abur sub presiune ridicată, păstrând maximum de nutrienți.
  • Autoclavele permit nu numai gătirea, ci și conservarea produselor pentru o perioadă lungă de timp, păstrându-le aroma, proprietățile nutritive și sterilitatea.
  • Avantajele unei autoclave din oțel inoxidabil de calitate alimentară includ:
  • Rezistența la coroziune.
  • Igiena.
  • Durabilitate și fiabilitate.
  • Rezistență termică.
  • Durată lungă de viață.
  • Siguranță în utilizare.
  • Aspect estetic.