Coș

Despre noi

Cu o experiență de peste 25 de ani pe piață, am devenit profesioniști în ceea ce facem!

Clienții magazinului nostru beneficiază de produse de calitate la prețuri avantajoase, consultații calificate și servicii logistice rapide.

Initial, compania Construct Univers S.R.L. a fost o întreprindere individuală "Liusi Susanu", care a apărut în anul 1995 în Cahul. Atunci a fost un simplu magazin de construcții cu o suprafață de 50 m2. În 2004 a fost deschis un nou magazin - unul dintre cele mai mari din sudul Moldovei, cu o suprafață de 1600 m2. După 7 ani, în 2011, s-au deschis alte două puncte de vânzare - una în Cahul și una în satul Pâșcani, raionul Cahul, deja sub firma Construct Univers S.R.L. Pentru confortul clienților noștri, în mai 2016, a fost deschis cel mai mare magazin din întreaga rețea de puncte de vânzare, funcționând într-un nou format self-service și amplasat pe trei etaje. Suprafața sa este de 7000 m2, iar în el lucrează 65 de oameni.

În 2022, am extins rețeaua noastră de magazine. Noul magazin Gebhardt din orașul Cantemir, cu o suprafață de 1500 m2, creează o atmosferă dinamică, atentă la cerințele și nevoile clienților și partenerilor noștri.

În prezent, avem peste 130 de angajați, 12.000 m2 de spații comerciale și peste 65.000 de produse. Compania se ocupă cu vânzarea și importul oficial din România, Turcia și Ucraina.

Pe lângă activitatea comercială, Construct Univers S.R.L. (Gebhardt) conștientizeaza importanța acțiunilor din domeniul RSC (responsabilitate socială corporativă), investind constant în sport, cultură, educație și planuri publice.