Pentru a găti în stil chinezesc sau asiatic și mai ales pentru a obține gusturile cât mai apropiate de cele originale, nealterate, avem nevoie în bucătărie de câteva accesorii, fără de care mâncarea pregătită nu va avea nici o legătură cu obiectul rețetei pe care îl preparăm și aici mă refer în special la wok.
Dacă putem folosi în loc de coșul de bambus un steamer clasic, wok-ul și gătitul la temperaturi înalte nu pot fi înlocuite cu nimic.
Va prezentam Tigaie WOK Simpatia 28cm:
O acoperire prin pulverizare multistrat, cu un amestec unic de particule metalice, incorporate pentru a forma o suprafata extrem de dura si compacta, capabila sa ofere:
Pentru a găti în stil chinezesc sau asiatic și mai ales pentru a obține gusturile cât mai apropiate de cele originale, nealterate, avem nevoie în bucătărie de câteva accesorii, fără de care mâncarea pregătită nu va avea nici o legătură cu obiectul rețetei pe care îl preparăm și aici mă refer în special la wok.
Dacă putem folosi în loc de coșul de bambus un steamer clasic, wok-ul și gătitul la temperaturi înalte nu pot fi înlocuite cu nimic.
Va prezentam Tigaie WOK Simpatia 28cm:
O acoperire prin pulverizare multistrat, cu un amestec unic de particule metalice, incorporate pentru a forma o suprafata extrem de dura si compacta, capabila sa ofere: