Tigaia wok este indispensabila in bucataria asiatica si in bucatariile pasionatilor de arome exotice. Aceasta tigaie cu forma rotunjita ca de bol are cateva avantaje care o fac cea mai folosita tigaie de pe teritoriul Asiei: distribuie caldura uniform si eficient, asigura gatirea foarte rapida a alimentelor si are nevoie de mult mai putin ulei pentru a praji alimentele. Forma rotunjita a wok-ului are rolul de a permite miscarea cu usurinta a ingredientelor din el pentru a evita arderea atunci cand gatim la temperaturi foarte inalte.
Potrivit pentru carne, peste si legume, gatitul la wok are deosebita calitate de a pastra intacte vitaminele din alimente datorita procesului foarte rapid de gatire. Pentru o prajire ca la carte, asigura-te ca focul este mare si foloseste un ulei cu punct de fumegare inalt; taie alimentele in fasii subtiri si gateste-le doar cateva minute pana se patrund, dar textura ramane ferma.
Toate vasele de gătit marca Ravelli sunt acoperite cu un strat antiaderent format din 5 straturi, pentru a garanta standarde înalte de calitate în timpul utilizării articolelor și o performanță de lungă durată.
Toate produsele marca Ravelli sunt certificate FĂRĂ PFOA, FĂRĂ nichel și FĂRĂ Cadmiu, în respectarea deplină a protecției mediului.
Ravelli efectuează teste de calitate la fiecare etapă de producție, pentru a garanta produsele fabricate în conformitate cu normele actualizate, cu respectarea protocoalelor internaționale de calitate.
Testele majore pot fi rezumate ca: Test de aderență, Test de abraziune, Test de abraziune LGA, Test de coroziune, Test de antiaderență, Test pentru mașina de spălat vase.
Tigaia wok este indispensabila in bucataria asiatica si in bucatariile pasionatilor de arome exotice. Aceasta tigaie cu forma rotunjita ca de bol are cateva avantaje care o fac cea mai folosita tigaie de pe teritoriul Asiei: distribuie caldura uniform si eficient, asigura gatirea foarte rapida a alimentelor si are nevoie de mult mai putin ulei pentru a praji alimentele. Forma rotunjita a wok-ului are rolul de a permite miscarea cu usurinta a ingredientelor din el pentru a evita arderea atunci cand gatim la temperaturi foarte inalte.
Potrivit pentru carne, peste si legume, gatitul la wok are deosebita calitate de a pastra intacte vitaminele din alimente datorita procesului foarte rapid de gatire. Pentru o prajire ca la carte, asigura-te ca focul este mare si foloseste un ulei cu punct de fumegare inalt; taie alimentele in fasii subtiri si gateste-le doar cateva minute pana se patrund, dar textura ramane ferma.
Toate vasele de gătit marca Ravelli sunt acoperite cu un strat antiaderent format din 5 straturi, pentru a garanta standarde înalte de calitate în timpul utilizării articolelor și o performanță de lungă durată.
Toate produsele marca Ravelli sunt certificate FĂRĂ PFOA, FĂRĂ nichel și FĂRĂ Cadmiu, în respectarea deplină a protecției mediului.
Ravelli efectuează teste de calitate la fiecare etapă de producție, pentru a garanta produsele fabricate în conformitate cu normele actualizate, cu respectarea protocoalelor internaționale de calitate.
Testele majore pot fi rezumate ca: Test de aderență, Test de abraziune, Test de abraziune LGA, Test de coroziune, Test de antiaderență, Test pentru mașina de spălat vase.